fbpx

Vedenpuhdistuslaite kesämökille - EMPRO-100

”Käänteisosmoosilla toimiva vedenpuhdistin mökillesi. Juokseva käyttö- ja juomavesi mökillesi puhdistettuna suoraan merivedestä, järvestä tai vaikka huonosta kaivovedestä. Puhdasvesitakuulla.”

Haluatko tarjouksen?

Tuotekuvaus

Käänteisosmoosiin perustuva vedenpuhdistuslaite EMPRO-100 puhdistaa mökillesi lähes mistä tahansa luonnosta löydettävästä vedestä, kuten merivedestä, järvivedestä tai huonolaatuisesta kaivovedestä erinomaista käyttö- ja juomavettä ilman kemikaaleja. Energiatehokkuutensa johdosta EMPRO-100 soveltuu myös aurinkovoimalla käytettäväksi ja tuottaa puhdasta vettä mökillesi niin saunaan, suihkuun, keittiöön ja pesukoneille sekä muihin arkisiin puhtaan veden tarpeisiin.

Vedenpuhdistuslaitteidemme avulla saat juoksevan veden mökillesi ilman kunnallisverkkoon liittymistä. Yleisiä tarpeita asiakkaillamme ovat mm. samean, ruskean, rauta- tai suolapitoisen kaivoveden puhdistus, kunnallisverkon liittymismaksun välttäminen tai, että kunnallisverkkoon ei voida alueella liittyä. Usein myös asiakkaamme kokevat veden kantamisen kanistereissa raskaaksi tai haluavat mahdollistaa suihkun ja muiden mukavuuksien käytön mökillä puhdistamalla juoma- ja talousvedeksi meri- tai järvivettä.

EMPRO-100 on kompakti ja suljetun kotelointinsa ansiosta erittäin turvallinen käyttää. Laitteen pumppukoneisto ei ole paljaana esillä, jolloin riskiä esimerkiksi kiinnostuneen lapsen loukkaantumisesta ei synny. Koteloinnin ansiosta laitteen käyntiääni on hiljainen. Laitteessa on myös vikavirtasuoja.

  • EMPRO-100 puhtaan veden tuotto tyypillisessä asiakaskohteessa noin 100 litraa tunnissa
  • Laitteen puhdistama vesi varastoituu laitteen omaan 200 litran puhdasvesisäiliöön, jolla varmistetaan katkeamaton vedensaanti kulutuspiikeissä
  • Erinomainen rauta- ja mangaanipitoisen veden puhdistuskyky (9000 µg/l ja 2000 µg/l). EMPRO-100 on teknisesti ylivertainen All-in-One ratkaisu, eikä lähes koskaan tarvitse ylimääräistä lisäesisuodatusta, eikä koskaan veden pehmennystä tai massasuodattimia toimiakseen.
  • Erittäin korkea saantoprosentti (n. 50%). Edistyneen tekniikan vuoksi laite tarvitsee puhdistuksessaan vain 2 litraa raakavettä jokaista puhdistettua litraa kohden
  • Sisältää useita patentoituja tekniikoita, joiden avulla vedenpuhdistustapahtuu erittäin energiatehokkaasti ja korkealla hyötysuhteella. Ekologinen valinta vedenpuhdistukseen.
  • Kehittämämme uniikin huuhtelutekniikan sekä membraanin puhdistustoiminnon ansiosta laitteen ylläpitokulut ovat erittäin matalat. Laitteen vuotuiset ylläpitokustannukset tyypilliselle asiakkaallemme ovat noin.110-150€.

Vedenpuhdistus käänteisosmoosilla puhdistaa vedestä raudan, suolan, mangaanin ja lähes kaikki muut epäpuhtaudet, tehden vedestä luotettavasti täydellisen juomakelpoista. Laitteidemme viitteelliset puhdistusarvot löydät Usein Kysytyistä Kysymyksistä.

EMPRO-100 käänteisosmoosi vedenpuhdistuslaite on markkinoilla myös Biolan AquaThor 200 nimikkeellä.

Raakavesipumpun asennusohje (.pdf)

Tilaa tänään:

4,900.00  Sis. ALV 24%

Käyttökohteet

Vedenpuhdistus kaivosta (esim. rauta, mangaani, fluoridit, suola jne.)
Vedenpuhdistus merestä (suola ym.)
Vedenpuhdistus järvestä (bakteerit, humus ym.)
Tai lähes mikä tahansa muu raakaveden lähde!

Ominaisuudet

Vedenpuhdistuksen matala energiankulutus
Korkea saantoprosentti (n. 50%)
Automaattinen vikadiagnostiikka
Helppo ja nopea huoltaa
All-in-one -ratkaisu
Säätövapaa
Pitkä membraanin elinikä

Tuotetiedot

Korkeus: 850.0 mm
Syvyys: 750.0 mm
Leveys: 500.0 mm
Laitteella on kahden vuoden takuu
Tuotto: 100 l/h
Kulutus: max 500 W
Puhdasvesisäiliö: 200 l
Ääni: n. 55 dBA käytössä
Hinta: alkaen 4900€

Toimitussisältö

Integroitu vesisäiliö puhtaalle vedelle
Tds mittari vedenlaadun mittaukseen
Hukkaputkiletku
Esisuodatinsarja asennettuna
Ulkoinen 5 µm esisuodatin
Käyttöohje sekä raakavesipumpun asennusohje
Testattu, asennus ja käyttövalmis EMPRO-100 vedenpuhdistuslaite

Kuvia käyttökohteista

Testaa mikä vedenpuhdistusratkaisu on paras juuri sinun tarpeisiisi

Puhdas juomavesi