Finnvoda on sitoutunut tarjoamaan parhaat mahdolliset vedenpuhdistusratkaisut mökille, kotiin, vesiosuuskuntiin ja teollisuuteen. Tuotteemme ovat valmistettu Suomessa ja sisältävät useita innovatiivisia ratkaisuja, jotka on tehty käyttäjää silmällä pitäen.

Vapaa-ajan AsunnotOmakotitalotAmmattikäyttö

EMPRO-100 ja 250 laitteet ovat ratkaisu mökin ja omakotitalon vedenpuhdistukseen. Vedenlähteenä voidaan käyttää luonnonvesiä, merta tai porakaivoa. Yleensä laitteen esisuodatus on riittävä ja muita suodatuksia ei tarvita (pehmentimet, rautasuodattimet). Tämä johtaa säästöihin ja saadaan kustannustehokas kokonaisuus sinun tarpeeseen. Ammattitaitoinen huolto ja myyjämme palvelevat teitä mielellään.

Palvelemme erilaisia yrityksiä vedentarpeen kanssa. Matkailualalla tarve on yleensä juoma- ja käyttövettä. Teollisuudella erittäin puhdas prosessivesi. Tarpeesta riippuen pystymme tarjoamaan jopa 4000l/h kapasiteetin. Suuremmat laitteemme sisältävät samoja patentteja ja innovaatioita joilla saadaan energiatehokas puhdistusratkaisu käyttöönne. Laitteemme sisältävät aina koulutuksen, jos asiakas sen tahtoo. Räätälöinti tehdään tarpeen mukaan.