EMPRO- käänteisosmoosiratkaisuilla puhdistat juoma- ja käyttöveden lähes mistä tahansa kaivosta tai vesistöstä.

 

PUHDAS JUOMA- JA KÄYTTÖVESI LÄHES MISTÄ TAHANSA RAAKAVEDEN LÄHTEESTÄ

Emme keksineet käänteisosmoosia, mutta teimme paljon tuodaksemme sen sinulle älykkäässä paketissa. Säätövapaina ja kokonaisvaltaisina vedenpuhdistusratkaisuina. EMPRO- ratkaisuilla vedenpuhdistus onnistuu niin merestä, järvestä kuin huonosta kaivostakin.

EI RAUDAN ESISUODATUSTA*

EMPRO- ratkaisut tarvitsevat raudan esisuodatusta vasta valtavista pitoisuuksista* (9000 µg/l). Eli ainoastaan todella harvinaisissa tapauksissa.

VEDENPUHDISTUSRATKAISUT SUOMALAISIIN OLOIHIN

EMPRO- vedenpuhdistusratkaisut valmistetaan ja testataan Suomessa. Ratkaisumme ovat suunniteltu Suomen olosuhteisiin sopiviksi. Ratkaisumme kehitimme asiakasta varten kompaktiksi ja erittäin energiatehokkaaksi.

OMA TUOTEKEHITYS LAADUN TAKEENA

Oma tuotekehitys takaa ymmärryksen tuotteistamme. Me Finnvodalla emme jälleenmyy muiden tekniikkaa. Tiedämme, mihin tuotteemme pystyvät, joten asiakkaamme saavat aina heille parhaiten sopivan ratkaisun. Ratkaisumme ovat suunniteltu Suomen oloihin sopiviksi.

OTAMME VASTUUTA

Uskallamme myös ottaa vastuun omasta tuotteestamme. Meille on tärkeää, että saat ongelmasi ratkaistua. Olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saavuttaneet käänteisosmoosin kehittämisessä jokaiseen kohteeseen sopivaksi vedenpuhdistusratkaisuksi.

Ratkaisumme kattavat niin vapaa-ajan asunnot, omakotitalot kuin teollisuuden tarpeet. Klikkaa itsesi tutustumaan. Jos et ole varma mikä ratkaisu on sinulle juuri oikea, ole yhteydessä ja asiantuntijamme auttavat sinua löytämään juuri tarpeeseesi sopivan ratkaisun. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön, niin otamme sinuun yhteyttä!


Vapaa-ajan asunnot

Vapaa-ajan asunnot ja omakotitalot

Vaativat kohteet

Vaativat kohteet ja teollisuus
EMPRO-100
Lue lisää
EMPRO-250
Lue lisää
EMPRO-500
Lue lisää
EMPRO-4000
Lue lisää